torsdag 20 september 2012

Hurraaaa!

Alltså trots att Bastun och Träffpunkt Ungdom RF är en mycket vital och aktiv förening så fyller faktiskt föreningen hela 40 år snart, knappast trodde väl de som var aktiva på den tiden att föreningen skulle överleva allt den varit med om. I gamla tidningsklipp hittar man ungefär vart femte-tionde år att nu är det nog minsann slutet för föreningen och Bastun lägger ner bla bla bla... Men det kommer alltid nya.
 Nya krafter som kastar vatten på den gamla spisen och piskar sina ryggar med björkris och ger sina idella krafter och en stor del av sin fritid för att hålla Bastun varm... 
Hur många är det inte genom tiderna som har sålt sitt hjärta och själ till föreningen och det bara för att det är så oerhört roligt!

Halvvägs till 80 liksom.

Föreningen registrerades i Finlands föreningsregister den 31 Maj 1973 och grundades i och med det första mötet 12.10 1972, lokalen rustades upp och togs i bruk 1974. För dig som är intresserad av historia har vi fått en stor fin skärm med bilder och info från Ålands museums tdidigare utställning: Festlokaler på Åland. 

Det är inte alls så långt dit så det är väl dags att börja fundera på födelsedagskalas kanske?

Hursomhelst så är det egentligen ÅRSMÖTET tisdagen den 2 Oktober som är det viktigaste att komma ihåg, kl 19.00 på Bastun (se föregående inlägg).

Kom kom nya som gamla, engagera dig i Bastun.
 Du får en vän för livet!



Mariehamn31.05.1973
Träffpunkt Ungdom r.f.
//snott från föreningsregistret.